Sensommaren inleds med en tillfällig God nyhet som kommer att finnas i butikshyllorna fr.o.m. den här veckan och fram till årsskiftet. Storsäljaren från förra året är tillbaka så passa på att njuta medan den finns.

Gårdschips Brynt smör & Kantarell såldes i en begränsad upplaga under förra året, i utvalda butiker över hela landet. Smaken var väldigt omtyckt och sålde slut på några veckor.  

Gårdschips har även tidigare meddelat att de kommer att lansera ytterligare två räfflade nyheter och lyfter smakupplevelsen ytterligare med två heta smaker. Lanseras i två varianter, Jalapeño och Backyard BBQ. Även dessa lanseras i svenska dagligvarubutiker under vecka 33.

Limited Edition! Gårdschips Brynt smör & Kantarell

Tunna krispiga grytfriterade chips av svensk potatis med en förträfflig smak av brynt smör och kantarell. En svensk klassisk smakkombination som gifter sig väl med sältan från de tunna, krispiga potatischipsen. Passar utmärkt på ost- och charkbrickan. Höstigt, svenskt och traditionellt!

Nyhet! Gårdschips Jalapeño räfflade 150 g

Här hittar du en tydlig och karaktäristisk smak av jalapeño som tillsammans med sältan levererar en ordentlig smakupplevelse i gommen. Räfflade och utmärkta att dippa. Ett måste för dig som vill ha chips med sting. Krispigt, hett och salt!

Nyhet! Gårdschips Backyard BBQ räfflade 150 g

Krispiga, räfflade och grytfriterade chips med en smått rökig barbecuesmak som associerar till amerikanska bakgårdar och riktig barbecue. Goda som de är eller varför inte prova dem varma till tacosen eller hamburgaren? Vilket du än väljer så kommer du att få en riktigt spännande och smått rökig smakupplevelse!

Gårdschips tillverkas hantverksmässigt i Laholm. Produkterna är helt lokala eftersom potatisen odlas och skördas på åkrarna i anslutning till produktionen i Laholm. Vi friterar våra chips i svenskpressad rapsolja. Eftersom vi är stolta över våra produkters lokala ursprung, framgår det på varje påse vem som varit chipsmästare, vilken potatissort chipsen är gjorda av samt koordinatorer för var i närområdet potatisen har odlats.  Det hela kallar vi för ”Halländskt hantverk” där vi kombinerar närodlad svensk potatis med smaker från hela världen. Gårdschips produktion är 100% fossilfri.

För frågor om bolaget, vänligen kontakta:

Henrik Strinning, VD

E-post: henrik.strinning@premiumsnacksnordic.com
Mobil: +46 (0)705 495 978