Exotic Snacks förpackat

Exotic Snacks

Under varumärket Exotic Snacks erbjuds konsumenter ett brett sortiment av högkvalitativa sancksprodukter som rymmer allt från naturella och kryddade nötter, till chokladdragéer, lakrits, asiatiska rissnacks och exotiska torkade frukter. Exotic Snacks AB importerar produkterna från världens alla hörn. Vi jobbar aktivt med produktutveckling för att på olika sätt förädla råvarorna bl.a. genom val av rostningsmetod och smaksättning. Exotic Snacks var med och myntade begreppet natursnacks som tidigare var ett samlingsnamn för det breda produktutbud som ryms i kategorin. Exotic Snacks är idag med sitt lösviktskoncept marknadsledande på den svenska marknaden.

Varumärkets produkter säljs inom ramen för Exotic Snacks koncept för lösvikt eller i färdiga förpackade påsar. Vår ambition är alltid att konsument ska ha tillgång till färska och fräscha produkter när och där behovet finns och där produkterna är synonyma med en njutningsfylld smakupplevelse. Produkterna har olika attribut och innehåller inga onödiga tillsatser.

Varumärkets Exotic Snacks vision är att vår passion för produkter från världens alla hörn ska delas, upplevas och kännas. Vi vill alltid vara det bättre valet. Med målsättningen att alltid inspirera, erbjuda fantastiska smakupplevelser och produkter av god kvalité är vi passionerade i att utveckla och driva kategorin natursnacks

Exotic Snacks lösviktskoncept

Exotic Snacks