Premium Snacks Nordic utvecklar sitt varumärke Exotic Snacks och förstärker sina positioner inom påsförpackade nötter med flertalet nyheter som förväntas lyfta både försäljning och varumärke.

Under senaste året har konsumtionen av snacks ökat stort och Exotic Snacks har tagit marknadsandelar på svensk dagligvaruhandel. Som ett led i att säkra fortsatt framgång har företaget under det senaste året jobbat aktivt med varumärke, förpackningsdesign och produktutveckling. Hela sortimentet har fått en översyn och nu lanseras nyheter med den nya designen.

  • Målbilden att vara Sveriges ledande varumärke inom nötter och natursnacks är solklar och vi blickar framåt med god tillförsikt genom att successivt jobba med att förstärka vårt varumärke och position. Fokus ligger på att skapa värde i kategorin för både kund och konsument genom att innovera och utveckla vårt sortiment med såväl smak som kvalitet, säger Anna Wallin-Krasse VD för Premium Snacks Nordic AB.

Under hösten blir det mycket nytt från Exotic Snacks i butikshyllorna, hela 8 olika nyheter lanseras fr.o.m. vecka 33.

Cashewnötter den nya folknöten! Nu lanserar vi den stora cashewnöten, Jumbocashew, en riktigt stor, god nöt som lanseras i två varianter en naturell och en rostad och saltad. Kommer i praktisk återförslutningsbar påse. Passar både som snacks, i matlagning och på ostbrickan.

Två lyxiga Nötmixar lanseras med en blandning av goda nötter som är knaprigt glaserade och smaksatta i två varianter. Perfekta för fredagsmyset eller som tilltugg! Kommer i praktisk återförslutningsbar påse.

Valnötter som är helt naturella, rika på smak och perfekta till nästan allt!
Våra goda, knapriga Valnötter Naturella har en nötig, fyllig, något bittersyrlig men ändå mjuk smak. Valnötter är ett utmärkt alternativ som en del av en hälsosam livsstil och passar perfekt i matlagning, bakning, toppa salladen eller som snacks. Kommer i praktisk återförslutningsbar påse.

Marconamandlar – Drottningen av mandlar och originalet från Spanien! Våra Marconamandlar är rostade, smaksatta med havssalt och har en elegant, milt nötig smak.

Våra King Cashew är de största Cashewnötterna på marknaden, underbart goda och härligt lyxiga cashewnötter, varsamt rostade och saltade med havssalt. Otroligt goda!

Pistagenötter skalade och helt naturella! Vackert gröna, knapriga och nötiga, och rika på fibrer och järn. Smaken är fyllig och fin och passar lika bra till bakverk och desserter som till maten. Och så är de förstås härliga att äta som snacks – precis som de är!

Sammanfattning av nya produkter från Exotic Snacks:

Jumbo Cashew Rostade & saltade 200 g

Jumbo Cashew Naturella 200 g

Nötmix Honung & Rosmarin 150 g

Nötmix Honung & Chili 150 g

Valnötter Naturella 140 g

Marcona 120 g

King of Cashew 120 g

Pistage Naturella skalade 50 g