Jonny Persson har utnämnts till Produktionsansvarig i Rootfruit och tillträdde rollen nu i mars 2018. Jonny kommer närmast från tjänsten Produktionschef på HK Scan. Jonny har gedigen erfarenhet från produktion av livsmedel inom HK Scan, Pärssons Sverige AB och BE-chark. 

– Det är med stor glädje som vi rekryterat denna toppkraft som kommer att betyda oerhört mycket i vår tillväxt och fortsatta utveckling av våra produkter. Jonnys ledarskapsegenskaper och gedigna bakgrund inom livsmedel är precis vad vi behöver för att ta bolaget till nästa nivå, säger Thomas Lindström, VD på Rootfruit Scandinavia AB

För frågor om bolaget, vänligen kontakta:

Thomas Lindström, VD

E-post: thomas.lindstrom@rootfruit.se

Telefon: 0738-090 216

Om Rootfruit Scandinavia AB

Rootfruit Scandinavia AB utvecklar, tillverkar och säljer premiumsnacks av hög kvalitet. Bolaget säljer snacks under varumärket Gårdschips på den nordiska marknaden. Rootfruit Scandinavia har centrala avtal med samtliga större dagligvarukedjor i Sverige och ett antal större dagligvarukedjor på den övriga nordiska marknaden. Bolaget arbetar aktivt med produktutveckling och avser att bryta in bredare inom snackssegmentet med nya produktkoncept, för fortsatt stark försäljningstillväxt. Bolaget är kapitaliserat för att underlätta satsningar i ökad produktions-kapacitet och investeringar i sälj- och marknadsföring.

Rootfruit Scandinavia AB (publ)

Industrigatan 23

312 34 Laholm

Telefon: 0430-134 40

E-post: info@rootfruit.se

Hemsida: www.rootfruit.se