Från och med september 2018 kommer Gårdschips Smartsnacks att lanseras i Norge. Först ut är NorgesGruppen ASA som tagit in två utav produkterna från sortimentet.

” Norge har varit en tuff marknad för oss att lyckas på. Det är fantastiskt kul att vi får förtroendet att lansera Gårdschips Smartsnacks hos NorgesGruppen och dess kedjor Meny, Jacobs och Spar/Eurospar. Succén med vårt nya koncept Smartsnacks fortsätter och vi hoppas kunna presentera fler positiva nyheter framöver kopplat till detta sortiment. Affären är ytterligare ett bevis på att vi har en hög attraktionskraft i vårt erbjudande och vi får en allt större plattform att stå på. Affären är ett resultat av ett gott samarbete mellan vår distributör Conaxess Trade, NorgesGruppen och Rootfruit”, säger Thomas Lindström VD Rootfruit Scandinavia.

För frågor om bolaget, vänligen kontakta:

Thomas Lindström, VD

E-post: thomas.lindstrom@rootfruit.se

Telefon: 073-809 02 16

Om Rootfruit Scandinavia AB

Rootfruit Scandinavia AB utvecklar, tillverkar och säljer premiumsnacks av hög kvalitet. Bolaget säljer snacks under varumärket Gårdschips på den nordiska marknaden. Rootfruit Scandinavia har centrala avtal med samtliga större dagligvarukedjor i Sverige och ett antal större dagligvarukedjor på den övriga nordiska marknaden. Bolaget arbetar aktivt med produktutveckling och avser att bryta in bredare inom snackssegmentet med nya produktkoncept, för fortsatt stark försäljningstillväxt. Bolaget är kapitaliserat för att underlätta satsningar i ökad produktions-kapacitet och investeringar i sälj- och marknadsföring.

Rootfruit Scandinavia AB (publ)

Industrigatan 23

312 34 Laholm

Telefon: 0430-134 40

E-post: info@rootfruit.se

Hemsida: www.rootfruit.se