Rootfruit har utvecklat en ny produkt som kommer att lanseras under september 2017. Gårdschips breddar sin 150g serien med smaken ”Halländsk Cheddar”.

”Vi tror att vår exklusiva smaksättning på Halländsk Cheddar har stora chanser att bli en ny storsäljare under varumärket Gårdschips”, säger VD Hans Jacobsson.

Gårdschips Halländsk Cheddar har presenterats för handeln i Sverige och tagits väl emot. Produkten kommer att tas in i varierande grad i de större livsmedelskedjorna i Sverige och kommer totalt sett att öka Rootfruits/Gårdschips närvaro i handeln.

 

För frågor om bolaget, vänligen kontakta:

Hans Jacobsson, VD

E-post: hans.jacobsson@rootfruit.se

Telefon: 0705-687 637

Om Rootfruit Scandinavia AB

Rootfruit Scandinavia AB utvecklar, tillverkar och säljer premiumchips av hög kvalitet. Chipsen tillverkas av närodlade potatis och rotfrukter och med svensk rapsolja. Bolaget säljer chipsen under två varumärken: Rootfruit och Gårdschips. Under de senaste två åren har Rootfruit Scandinavia tecknat centrala avtal med samtliga större dagligvarukedjor och har en stark försäljningstillväxt. För att underlätta en fortsatt hög tillväxt har bolaget nu kapitaliseras inför satsningar i ökad produktions-kapacitet och investeringar i sälj- och marknadsföring.

Rootfruit Scandinavia AB (publ)

Industrigatan 23

312 34 Laholm

Telefon: 0430-134 40

E-post: info@rootfruit.se

Hemsida: www.rootfruit.se

Tidplan för finansiell rapportering:

Delårsrapport H1 2017: 31 augusti

Rapport kvartal 3: 13 november