Gårdschips fortsätter att utveckla segmentet premiumchips och lyfter smakupplevelsen ytterligare med två nya räfflade nyheter. Lanseras i två smaker, Jalapeño och Backyard BBQ. Det blir både nytt och hett!

 

Redan den 22/6 går det att bege sig till Hemmakväll-butikerna om man är nyfiken på de heta nyheterna från Gårdschips, Jalapeño och Backyard BBQ. Lanseringen sker sedan i svenska dagligvarubutiker under vecka 33.

Gårdschips produceras hantverksmässigt i Laholm. Produkterna är helt lokala eftersom potatisen odlas och skördas på åkrarna i anslutning till produktionen i Laholm. Vi friterar våra chips i svenskpressad rapsolja. Eftersom vi är stolta över våra produkters lokala ursprung, framgår det på varje påse vem som varit chipsmästare, vilken potatissort chipsen är gjorda av samt koordinatorer för var i närområdet potatisen har odlats. Det hela kallar vi för ”Halländskt hantverk” där vi kombinerar närodlad svensk potatis med smaker från hela världen.

 

Nyhet! Jalapeño räfflade 150 g
Ett måste för dig som vill ha chips med sting! Här hittar du en tydlig och karaktäristisk smak av jalapeño som tillsammans med sältan levererar en ordentlig smakupplevelse i gommen. Räfflade och utmärkta att dippa. Krispigt, hett och salt!

 

Nyhet! Gårdschips Backyard BBQ räfflade 150 g
Krispiga, räfflade och grytfriterade chips med en smått rökig barbecuesmak som associerar till amerikanska bakgårdar och riktig barbecue. Goda som de är eller varför inte prova dem varma till tacosen eller hamburgaren? Vilket du än väljer så kommer du att få en riktigt spännande och smått rökig smakupplevelse!

 

 

För frågor om bolaget, vänligen kontakta:

Henrik Strinning, VD
E-post: henrik.strinning@premiumsnacksnordic.com
Mobil: +46 (0)705 495 978

 

Läs hela pressmeddelandet här:

Pressmeddelande_Premium Snacks Nordic Gårdschips lanserar räfflade chips 220621

 

Om Premium Snacks Nordic AB
Premium Snacks Nordic AB är moderbolag i Premium Snacks Nordickoncernen. Inom koncernen utvecklas, produceras och distribueras premiumsnacks av hög kvalitet på den nordiska marknaden. I koncernen ingår varumärkena Gårdschips och Exotic Snacks.