I början av 2021 lanserade Gårdschips Brynt smör & Dill som omedelbart blev en säljsuccé. Företaget fortsätter nu att utveckla och satsa på den nya smaktrenden som de satt på marknaden.

 

Året inleds med två nya chipssmaker från varumärket Gårdschips som fortsätter fokusera på svenska smaker. De två nya smakerna Brynt smör & Röd lök samt Brynt smör & Havssalt kommer att finnas i butikshyllorna under vecka 3/2022

  • Det är väldigt roligt att vi skapat en ny smaktrend med Brynt smör på marknaden. Vi har fått så mycket positiva kommentarer om lanseringen av Brynt smör & Dill och många av våra konsumenter har hört av sig och vill ha fler smaker och nu är de äntligen här och lanseras vecka 3. Att ha de godaste chipsen är vårt dagliga mantra och det gäller att hitta smakerna som lyfter och det är ett gediget arbete som ligger bakom, säger Marie Eklund, Marknadschef på Premium Snacks Nordic AB.

 

Brynt smör & Röd lök 150 g

En väldigt god lite nötig smak av brynt smör som tillsammans med rödlök ger en helt ny smakupplevelse. En fantastisk nyhet som har alla förutsättningar för att bli en ytterligare säljsuccé. Kanske vårt godaste chips vi någonsin gjort? Prova, smaka och bestäm själv!

Brynt smör & Havssalt 240 g

En svensk klassisk smakkombination av brynt smör och havssalt. Tunna, krispiga och grytfriterade potatischips som toppas med sältan från havssalt. Lämpar sig väl som tilltugg till bubbel eller att serveras som förrätt med smetana och löjrom. Enkelt och så gott!

Läs hela meddelandet här Pressmeddelande_Premium Snacks Nordic_ Nyheter Gårdschips v3 2022

 

För frågor om bolaget, vänligen kontakta:

Magnus Agervald, t f VD
E-post: magnus.agervald@premiumsnacksnordic.com
Mobil: +46 (0) 70 682 46 66