Premium Snacks Nordic fortsätter att satsa på spännande smaker och är smakledare inom premiumchips. Inget företag har så många unika smaker inom segmentet premiumchips.

 Året inleds med flertalet nya produkter från varumärket Gårdschips. Den nya chipssmaken med Brynt smör och dill kommer att finnas i butikshyllorna fr.o.m. vecka 3. I ett senare skede under våren, vecka 12, lanseras ytterligare en nyhet från Gårdschips Strawberry Daiquiri en Limited Edition som kommer att finnas under hela sommaren fram t.o.m. vecka 32.

  • Brynt smör & Dill är en smak som gifter sig väl med potatischips. Strawberry Daiquiri är en tillfällig smak, en uppföljare till förra sommarens succé som var Gin & tonic. Det blir en vår med många goda förstklassiga nyheter från Gårdschips både inom premiumchips och som tidigare meddelats även en storsatsning av Quinoachips, säger Marie Eklund, Marknadschef Premium Snacks Nordic AB

Nyhet! Brynt smör med dill 150 g

En nötig lite söt smak av brynt smör tillsammans med en pigg smak av dill. En svensk klassisk smakkombination som gifter sig väl med sältan från tunna, krispiga grytfriterade potatischips. En riktig traditionell svensk smaksensation!

Limited Edition Strawberry Daiquiri 90 g

Tunna krispiga chips med en fräsch smak av salt och sött tillsammans med en förnimmelse av jordgubbssmak och en ton av lime och rom. På tillfälligt besök under sommaren så passa på att njut medan den finns. Oväntad, söt och somrig!

Läs mer här:

Pressmeddelande_Premium Snacks Nordic_ Nyheter v.3 2021 Gårdschips_210112