Henrik Strinning har utsetts till ny VD på Premium Snacks Nordic AB. Henrik startar sin tjänst den 7 juni.

 Henrik Strinning har gedigen erfarenhet inom dagligvaruhandeln och HoReCa (Hotell, Restaurang, Catering). Tidigare arbetsgivare inkluderar Coop, Compass Group och Picard. Han har även en strategisk höjd då han arbetat som strategikonsult på McKinsey, och en entreprenöriell ådra som en av grundarna av ecobutiken Paradiset.

”Henrik har en gedigen erfarenhet från branschen. Vi är övertygade om att han kommer att göra ett mycket bra jobb på Premium Snacks”, säger Magnus Agervald, styrelseledamot och t f VD.

Vi välkomnar Henrik till Premium Snacks Nordic AB och ser fram emot att få arbeta tillsammans.

 

 

För frågor om bolaget, vänligen kontakta:

Hans Berggren, styrelseordförande
E-post: hans.berggren@premiumsnacksnordic.com
Mobil: +46 (0) 70 3344567

 

Magnus Agervald, t f VD
E-post: magnus.agervald@premiumsnacksnordic.com
Mobil: +46 (0) 70 6824666

 

Läs hela pressmeddelandet här

Pressmeddelande_Premium Snacks Nordic Ny CEO 220405

 

Denna information är sådan som Premium Snacks Nordic AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 5 april 2022 kl. 15:45 CET.

 

Om Premium Snacks Nordic AB
Premium Snacks Nordic AB är moderbolag i Premium Snacks Nordickoncernen. Inom koncernen utvecklas, produceras och distribueras premiumsnacks av hög kvalitet på den nordiska marknaden. I koncernen ingår varumärkena Gårdschips och Exotic Snacks.