Premium Snacks Nordic utvecklar varumärket Gårdschips vidare och lanserar under hösten flertalet nya premiumchips i ny uppdaterad förpackningsdesign.

Sensommaren inleds med flertalet nya premiumchips från varumärket Gårdschips, nyheter som kommer att finnas i butikshyllorna fr.o.m. vecka 33. Hösten inleds med Backyard BBQ som är en mustig och spännande rökig smak. Gårdschips meddelar även att de kommer att lansera premiumchips i större påsar om 240 g. I satsningen med stora påsar kommer populära, breda smaker att lanseras, en Gräddfil & lök samt en Havssalt. Inte nog med det, den tidigare lanserade smaksuccén Brynt smör & dill får en tillfällig efterföljare i form av Brynt smör med smak av kantarell som säljs i utvalda dagligvarubutiker fram till årsskiftet.

Nyhet! Gårdschips Backyard BBQ 150 g
Krispiga och grytfriterade chips med en smått rökig barbecuesmak som associerar till amerikanska bakgårdar och riktig barbecue. Goda som de är eller varför inte prova dem till tacosen eller hamburgaren? Vilket du än väljer så kommer du att få en riktigt spännande och smått rökig smakupplevelse!

 Limited Edition! Mandelpotatischips med Brynt smör och kantarell 100 g
Tunna krispiga grytfriterade chips av svensk mandelpotatis med en förträfflig smak av brynt smör och kantarell. En svensk klassisk smakkombination som gifter sig väl med sältan från de tunna, krispiga mandelpotatischipsen. Höstigt, svenskt och traditionellt i en fin smakkombination! På tillfälligt besök i höst så passa på att njuta medan den finns.

Nyhet! Gårdschips Gräddfil & lök 240 g – Stor påse
Nu lanserar vi populära smaken Gräddfil & lök i en stor påse. Chipsen karaktäriseras av att de är frasiga, krispiga, tunna och har en härlig kombination av syrlig gräddfilsmak som avrundas med en förnimmelse av lök.

Nyhet! Gårdschips Havssalt 240 g – Större påse
Så enkelt och så otroligt gott, frågan är om det finns något som är godare? Varsamt grytfriterade chips av svensk potatis av högsta kvalitet som toppas med havssalt. Vi tänker att det är en smak som det går åt extra mycket av och därför har vi förpackat Gårdschips Havssalt i extra stor påse om 240 g.

 

Läs hela pressmeddelandet här!

Pressmeddelande_Premium Snacks Nordic_ 210818_GC

 

För frågor om bolaget, vänligen kontakta:
Anna Wallin-Krasse, VD
E-post: anna.wallin-krasse@premiumsnacksnordic.com
Mobil: +46 (0)705 125 530

 

Om Premium Snacks Nordic AB
Premium Snacks Nordic AB är moderbolag i Premium Snacks Nordickoncernen. Inom koncernen utvecklas, produceras och distribueras premiumsnacks av hög kvalitet på den nordiska marknaden. I koncernen ingår varumärkena Gårdschips och Exotic Snacks.