Flertalet goda nyheter från Exotic Snacks och det nya året inleds bland annat med en innovativ och trendig smak – Cashew med smak av Brynt smör & Havssalt.

 

Exotic Snacks har följt utvecklingen av cashewnötter och såg tidigt den ökande trenden för i Sverige äter vi cashewnötter som aldrig förr. Företaget har haft en fin försäljningsutveckling av cashewnötter. Tidigare lanserade Exotic Snacks Jumbo Cashew, i två varianter, Rostad & Saltad samt en Naturell. Båda med extra stora cashewnötter och väldigt goda.

  • Vi ser att cashewnötter har så många användningsområden och att den med fördel kan smaksättas och avnjutas som snacks. Därför har vi nu valt att lansera Cashew med smak av Brynt smör & Havssalt. Det känns väldigt roligt att starta året med flera goda nyheter som kommer att finnas i snackshyllan från och med vecka 3, säger Marie Eklund, Marknadschef på Premium Snacks Nordic AB.

Exotic Snacks Cashew med smak av Brynt smör & Havssalt 140 g

Smaksuccén Brynt smör äntligen med Cashewnötter. Väldigt goda, knapriga och rostade cashewnötter smaksatta med en knäckig smak av Brynt smör och Havssalt.  Magiskt goda som snacks, utmärkta till ost- och charkbrickan eller som energiboost. Förpackade i en smart återförslutningsbar påse, vikt 140 g. Och troligtvis det godaste snackset i hela hyllan!

 

Exotic Snacks Grekisk Pistagenöt Rostad och Saltad 100 g
Vår underbara Grekiska Pistagenöt är härligt rostad och saltad. Dessa knapriga, grekiska pistagenötter har ett vackert rosaskimrande skal, grön kärna och en intensiv, balanserat syrlig och alldeles oemotståndlig smak. Vi rostar dem varsamt och saltar dem lagom. Njuts bäst som den är i sällskap med vänner och en god dryck. Förhöjer även både desserter och sallader.

Exotic Snacks Kanderad Pekan Kanel & Havssalt 100 g
Våra lyxiga naturligt milda, lagom söta och otroligt goda pekannötter har här fått ett karamelligt, knaprigt täcke med smak av kanel som sist men inte minst toppats med havssalt. Helt otroligt gott när salt och sött möts. Extra lyxigt att bjuda på om du klarar av att dela med dig av denna underbara nöt!

 

För frågor om bolaget, vänligen kontakta:

Henrik Strinning, VD
E-post: henrik.strinning@premiumsnacksnordic.com
Mobil: +46 (0)705 495 978

Läs hela pressmeddelandet här:

Pressmeddelande_Premium Snacks Nordic_ Nyheter Exotic Snacks v03 2023

 

Om Premium Snacks Nordic AB
Premium Snacks Nordic AB är moderbolag i Premium Snacks Nordickoncernen. Inom koncernen utvecklas, produceras och distribueras premiumsnacks av hög kvalitet på den nordiska marknaden. I koncernen ingår varumärkena Gårdschips och Exotic Snacks.