Nytt i butikshyllan: Fyra nyheter från varumärket Exotic Snacks är på väg ut i butik. Det är fyra nya Nötmixar och en ny smak i Cashewserien, samtliga i smart och återförslutningsbar påse.

I Cashewserien blandas torrostade cashewnötter med Chili & habanero med hetta och mycket smak. Nötmixarna består av tre spännande premiumsmaker; Nötmix Cheddar, Chili ingefära & vitlök, Sourcream & onion och Pesto – smakerna är tänkta att passa lika bra till fredagsmyset som till mellanmålet.

Exotic Snacks Nötmixar är rostade i solrosolja, har högt fiberinnehåll och är en naturlig proteinkälla. Smakkombinationerna är bekanta hos svenska konsumenter men inom nötter så tillför flertalet av nyheterna ytterligare en dimension i sortimentet.

Hösten inleds med många nyheter från Rootfruit. Anna Wallin-Krasse, VD på Rootfruit:

– Det blir en höst med många goda och förstklassiga nötter. Vi förlanserade Exotic Snacks Nötmix innan sommaren i utvalda butiker med mycket bra resultat. Nu satsar vi fullt ut över hela landet och rullar ut produkterna under 2020 på bredare front. Vi har även kammat framgång på Coop där vi fått listningar på vår serie med torrostade Cashewnötter. Nyheterna förväntas bidra till ökad försäljning utav påsförpackade nötter framöver.

Nyheterna lanseras på ICA med början av vecka 34.
Exotic Snacks Nötmix Cheddar med cashewnötter, mandlar och jordnötter Exotic Snacks Nötmix Chili, ingefära & vitlök med cashewnötter och jordnötter Exotic Snacks Nötmix Sourcream & onion med cashewnötter, mandlar och jordnötter Exotic Snacks Nötmix Pesto med cashewnötter, mandlar och jordnötter Exotic Snacks Cashew Cheddar & habanero med torrostade cashewnötter

Cashew-serien lanseras på Coop med början av vecka 34.
Exotic Snacks Cashew Cheddar & habanero med torrostade cashewnötter Exotic Snacks Cashew Parmesan med torrostade cashewnötter Exotic Snacks Cashew Sourcream & onion med torrostade cashewnötter

För frågor om bolaget, vänligen kontakta:
Anna Wallin-Krasse, VD
E-post: anna.wallin-krasse@rootfruit.se
Mobil: +46 (0) 705-125530

Om Rootfruit Scandinavia AB

Rootfruit Scandinavia AB är moderbolag i Rootfruitkoncernen. Moderbolaget utvecklar, tillverkar och säljer premiumsnacks av hög kvalitet under varumärket Gårdschips. Dotterbolaget Exotic Snacks AB importerar och säljer natursnacks under varumärket Exotic Snacks på den nordiska marknaden. Bolagen har centrala avtal med samtliga större dagligvarukedjor i Sverige och ett antal större dagligvarukedjor på den övriga nordiska marknaden.

Rootfruit Scandinavia AB (publ.)
Kullgårdsvägen
18 312 34 Laholm
Telefon: +46 430-134 40
E-post: info@rootfruit.se
Hemsida: www.rootfruit.se